Keskustelu Jedipediasta:Suositeltu sivu

Jedipediasta, vapaasta Tähtien sota-tietosanakirjasta tänään, 31. maaliskuuta 2023
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Wiki.png

Tämä on sivun ”Jedipedia:Suositeltu sivu” keskustelusivu.

Tämä sivu on tarkoitettu keskusteluun artikkeliin liittyvistä muutoksista, ei keskusteluun artikkelin aiheesta. Jos haluat keskustella aiheesta, tee se yleisen keskustelun foorumilla tai Jedipedian IRC-kanavalla. Muista allekirjoittaa kommenttisi neljällä tildellä (~~~~). Paina tästä aloittaaksesi uuden osion.

Arkistoidut keskustelut: 1 · 2

[+/–]

Miksi[muokkaa]

Miksi suositeltujen sivujen äänestysaika tulisi päättyä juuri seuraavan täyden viikon perjantaina. Eikö olisi kätevämpääjos äänestys aina kestäisi vaikka kaksi viikkoa? --Xd1358 Keskustelu 24. lokakuuta 2009 kello 15.12 (UTC)

Soontir Fel[muokkaa]

En ehdi nyt itse tehdä mitään mutta tuon Soontir Fel-äänestyksen pitäisi loppua sillähän on 5 kannatus- eikä yhtään vastustusääntä. LuKenobi 27. lokakuuta 2009 kello 18.07 (UTC)

Kyllä, kiitos kuin muistutit. Xd1358 taisikin jo hoitaa homman... --DARTH SIDIOUS 2 (Ota yhteyttämuokkaukseni) 27. lokakuuta 2009 kello 18.17 (UTC)
Jep, asia hoidettu, kiitos kun huomasit. --Xd1358 (Keskustelu) 27. lokakuuta 2009 kello 18.19 (UTC)

Imperiumin armeija[muokkaa]

Espanjankielisessä versiossa on viitteet, sieltä voisi ottaa, muuten hyvä suositelluksi. Vai?--LuKenobi 17. marraskuuta 2009 kello 14.26 (UTC)

Tuo linkki muuten viittaa Imperiumin laivastoon... no mutta kuitenkin, se on melkoisen pitkä artikkeli ja kielioppikin pitää vielä tarkistaa. Mutta voithan aina ehdottaa sitä suositelluksi mikäli haluat. --DARTH SIDIOUS 2 (Ota yhteyttämuokkaukseni) 17. marraskuuta 2009 kello 14.46 (UTC)
Se oli siinä muilla kielillä-kohdassa, en ymmärrä miksi... Enkä jaksa ehdottaa vain kuullakseni tuota samaa kahtena vastustusäänenä, jos siinä ei ole viitteitä niin en minäkään (luultavasti) hyväksyisi sitä. Jos jostain saadaan viitteet, niin sitä voisi ehdottaa. --LuKenobi 19. marraskuuta 2009 kello 15.07 (UTC)
Miten tämä aihe kuuluu tälle keskustelusivulle. Mielestäni se kuuluu tänne. Xd1358 Keskustelu 19. marraskuuta 2009 kello 15.26 (UTC)
Siellä onkin jo näköjään sama kysymys esitettynä kuin täälläkin. --DARTH SIDIOUS 2 (Ota yhteyttämuokkaukseni) 19. marraskuuta 2009 kello 15.28 (UTC)

Kannatusmäärä[muokkaa]

Ehdotan, että viiden äänen sijaan tarvitaan kuusi, jotta äänestys lopetettaisiin etuajassa. Nykyään on kuitenkin enemmän äänestäjiä. Xd (Keskustelu) 5. helmikuuta 2010 kello 17.09 (UTC)

Jonotuslista[muokkaa]

Josko vaikka pyrkisimme välttämään sitä, että ESB ja RotJ eivät olisi etusivulla peräkkäisinä viikkoina? Keksitään sinne väliin jotakin.--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 13. helmikuuta 2010 kello 09.24 (UTC)

Voimmehan aina lykätä väliin jotain vanhoista suositelluista sivuista. Ja voisimmehan me äänestyttää lisää, esim. ehostamalla pitkiä, muuten kattavia artikkeleita suositellun sivun kuntoon. --DARTH SIDIOUS 2 (Ota yhteyttämuokkaukseni) 13. helmikuuta 2010 kello 09.27 (UTC)
Minulla olisi tarjolla Tycho Celchu. Introlla on vielä vakava punalinkkiongelma, mutta se kyllä hoidetaan. Ja kuvia sinne kaipaisi lisää, mutta sekin hoituu. Viitteistys on kohdallaan (luottaen Wookieen viitteistykseen, missä se on suositeltuna sivuna) ja tekstiä kyllä riittää, koska eiköhän se ole yhä meidän pisin artikkelimme.--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 13. helmikuuta 2010 kello 09.33 (UTC)
Heh, parantelemistani aiheutuu käytännön ongelmia, kuka olisi arvannut:)--Suurmestari 13. helmikuuta 2010 kello 20.52 (UTC)
:) —LRP;840 (Yhteyden otto) 13. helmikuuta 2010 kello 20.54 (UTC)
Pahuksen elokuvat. Suositeltujen sivujen "epävirallisena hoitajana" pyrin laittamaan erityyppisiä sivuja niin paljon kun mahdollista. Xd 13. helmikuuta 2010 kello 20.56 (UTC)
Nimenomaan. Kirotut elokuva-artikkelit, kun vain olisivat pysyneet vanhalla tasolla. Vertasin Jedin paluuta wookiepedian vastaavaan artikkeliin ja täällä se on paljon paremmassa kuosissa. Sama pätee fi.wikin vastaavaan artikkeliin verrattuna. Eli aika hyvin jedipedialta.--Suurmestari 13. helmikuuta 2010 kello 21.01 (UTC)
Dionne: juuri tuota tarkoitinkin, esim. tuo Celchu olisi juuri hyvä. Voisimme ottaa sen projektiksi ja hoitaa punalinkit pois, niin siinä olisi todellakin ainesta suositelluksi. --DARTH SIDIOUS 2 (Ota yhteyttämuokkaukseni) 13. helmikuuta 2010 kello 21.29 (UTC)
Minulle punalinkeillä ei ole väliä, mutta lähteistä olisi ainakin oltava artikkelit. Moni sitaattien lähdemerkki välkkyy punaisena. Muuten hyvä.--Suurmestari 13. helmikuuta 2010 kello 21.32 (UTC)

Kaksi asiaa...[muokkaa]

  • Mitä teemme {{suositeltu}}-mallineelle? Siirretäänkö keskustelusivulle, Wookieepedian tyyliin, poistamme kokonaan tai käytämmekö sitä rinnakkain eras-mallineen kanssa?
  • Onko tuo käynnissä olevat äänestykset -osa tarpeellinen tällä sivulla? Olen katsos kehitellyt uuden, helpomman tavan ehdottaa sivuja. (en paljasta!) :P -- 1358 (Keskustelu) 23. toukokuuta 2010 kello 16.11 (UTC)
Minun puolestani suositeltu -mallineen voisi ihan yhtä hyvin poistaa, sillä onhan meillä jo niitä "tämä artikkeli näytettiin etusivulla..." -mallineita suositeltujen keskustelusivuilla, joten onkohan järkevää laittaa sinne toista projektimallinetta, joka ilmaisee samaa asiaa, eli sitä että ne ovat suositeltuja. --DARTH SIDIOUS 2 (Ota yhteyttämuokkaukseni) 23. toukokuuta 2010 kello 16.39 (UTC)
Ja toinen asiasi: Enpä oikein tiedä... minä pidän tästä nykyisestä systeemistä, ja se on tarpeeksi selkeä, ja ollut meillä jo pitkään näin. Siksi en katso kovin hyvällä mitään suurempia muutoksia tähän hommaan. Ja minusta käynnissä olevat äänestykset on todellakin tarpeellinen tällä sivulla. :P Sehän on melkeinpä pääasia, äänestykset ovat ihan yhtä tärkeässä roolissa tällä sivulla kuin suositeltujen sivujen luettelointi. Mutta kerro silti ihmeessä tämä uusi tapasi, niin katsotaan. --DARTH SIDIOUS 2 (Ota yhteyttämuokkaukseni) 23. toukokuuta 2010 kello 16.43 (UTC)
  • Well, well. :P Oikeastaan halusin poistaa tuon luettelon koska kun lisää uuden äänestyksen, ainoastaan noin 10% muokkaajista tietää miten lisätä sen sinne oikeaoppisesti.
    Idea on tässä: Voisimme käyttää samaa tekniikka kuin senaatin hallissa ym. foorumeissa, eli preload-mallinetta, johon pitäisi ainoastaan täyttää tarvittavat kohdat. Kun painaisi "luo uusi äänestys", pääsisi siis valmiille sivulle. Helppoa, vai mitä? :) -- 1358 (Keskustelu) 23. toukokuuta 2010 kello 16.46 (UTC)
Se, että osa käyttäjistä ei osaa lisätä sitä sinne oikeaoppisesti, ei ole syy poistoon. Ylläpitäjiä on aina kyllä paikalla siivoamassa sotkut. Joten ei poisteta sitä käynnissä olevat äänestykset -kohtaa. Mutta tuo jälkimmäinen ideasi onkin ihan käypä. Se kyllä käy minulle. --DARTH SIDIOUS 2 (Ota yhteyttämuokkaukseni) 23. toukokuuta 2010 kello 16.50 (UTC)

Käynnissä olevat äänestykset[muokkaa]

Olisiko jo aika päättää nuo neljä äänestystä, joiden olisi pitänyt päättyä ajat sitten? --miki--Avaa yhteys 8. toukokuuta 2014 kello 15.11 (UTC)

Ne odottavat yhä ääniä, yhdellä äänellä ei (tietääkseni) viedä mitään asiaa suuntaan eikä toiseen. Olen yrittänyt patistaa Dionne Jinniä äänestämään monta kertaa, mutta hänen äänensä ei vielä ole kuulunut. Myös sinun äänesi ovat toki tervetulleita :) X-wing (KeskusteluMuokkaukset) 8. toukokuuta 2014 kello 15.50 (UTC)
Ne voidaan myös julistaa ei hyväksytyiksi ja niiden ottamista äänestykseen voidaan harkita myöhemmin uudelleen.--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 8. toukokuuta 2014 kello 16.16 (UTC)
No Harkov ainakin menee läpi kolmella nykyisellä äänellä, nyt kun mikikin kävi äänestämässä, myös Hevy ja Ohjusvene on ihan tyylipuhtaita, mutta erityisesti tuo Ysanne Isard epäilyttää minua hiukkasen. Vaikka se onkin pitkä ja Jedipedian mittakaavassa varsin laadukas artikkeli, näin jälkeenpäin mietittynä siinä on käytetty apuna ainoastaan wookieepediaa ja käännöskukkasia tuntuu olevan kohtuullisesti kun olen sitä vähän matkaa lukenut. En tiedä, pystynkö kannattamaan edes omaa tuotostani. X-wing (KeskusteluMuokkaukset) 8. toukokuuta 2014 kello 16.57 (UTC)
Laitoin tänne käytäntöehdotuksen aiheeseen liittyen. Btw, kahdella äänellä on aikaisemminkin hyväksytty äänestyksiä, joten Harkovin olisi ehkä voinut hyväksyä aikaisemminkin. --miki--Avaa yhteys 8. toukokuuta 2014 kello 17.02 (UTC)
Niin, no… Taidan päättää nuo äänestykset (ja myös vaihtaa tuon Ysanne Isardiin pistämäni äänen kielteiseksi yllä mainituista syistä). Kävin myös kommentoimassa foorumia, hyvä että joku tajusi ottaa asian puheeksi. Erityisesti näin Jedipedian hiljaisena kautena tuokin asia täytynee ottaa keskustelun aiheeksi ihan tosissaan. X-wing (KeskusteluMuokkaukset) 8. toukokuuta 2014 kello 17.11 (UTC)