Keskustelu:Etusivu

Jedipediasta, vapaasta Tähtien sota-tietosanakirjasta tänään, 21. kesäkuuta 2024
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Wiki.png

Tämä on artikkelin ”Etusivu” keskustelusivu.

Tämä sivu on tarkoitettu keskusteluun artikkeliin liittyvistä muutoksista, ei keskusteluun artikkelin aiheesta. Jos haluat keskustella aiheesta, tee se yleisen keskustelun foorumilla tai Jedipedian IRC-kanavalla. Muista allekirjoittaa kommenttisi neljällä tildellä (~~~~). Paina tästä aloittaaksesi uuden osion.

[+/–]
Padlockicon3.png

Etusivu on suojattu muokkauksilta.

Vain ylläpitäjät voivat muokata sivua. Tällä keskustelusivulla voit keskustella mahdollisista muutoksista.

[+/–]

Miksi "Äänestä seuraavaa suositeltua artikkelia"-kohdassa lukee yhä Palpatine?--Kreivi Wolter 13. huhtikuuta 2009 kello 07.14 (UTC)

Asia kuuluu keskusteluun suositellusta sivusta. --Jouman206 (Jotain asiaa? | Tekoseni) 4. heinäkuuta 2009 kello 07.36 (UTC)

Kieli[muokkaa wikitekstiä]

Minulla ainakin näkyy tuossa sivuvalikossa tuossa Jedipedian alla Top content. Eikös sen pitäisi olla Huippusisältö tms. (jos sen siis voi muuttaa) Xd1358 Keskustelu 8. elokuuta 2009 kello 13.52 (UTC)

Johtuu siitä, että käytät Monaco-ulkoasua. Itse ainakin käytän Monobook-ulkoasua, niin ei tarvitse tuollaisistakaan murehtia. ;-) --Jack Phoenix (Contact) 8. elokuuta 2009 kello 15.03 (UTC)

Yhteistyöprojekti[muokkaa wikitekstiä]

Miksi Jeditemppeli kummittelee yhä etusivulla yhteistyöprojektina? Jedipedia:Yhteistyöprojektissa sen sanotaan olevan Kashyyykin taistelu (kloonisodat). En millään keksi, miten sen pääsisi vaihtamaan. (Ehkä minun pitäisi selvittää asia, jos meinaan ryhtyä projektin vastuuhenkilöksi, mutta en enää keksi, mitä yrittää.)--Dionne Jinn ("Valita täällä" ja "Räpellyksiäni") 13. lokakuuta 2009 kello 07.23 (UTC)

Se on helppoa, muokkaat vain tätä mallinetta. --DARTH SIDIOUS 2 (Ota yhteyttämuokkaukseni) 13. lokakuuta 2009 kello 08.29 (UTC)
Viikon yhteistyöprojekti -ilmaus kummittelee yhä etusivun yhteistyöotsikon alla. Voisin tietysti tämän viikon lopussa muuttaa sen itsekin (ei ole suuremmin vastustusta ylläpitäjyydelleni tullut), mutta jos joku haluaa tehdä asialle jotakin jo aikaisemmin feel free...--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 19. lokakuuta 2009 kello 17.43 (UTC)
Mielestäni se on poissa. Minulla se näyttää tältä:
Tämänhetkinen yhteistyöprojekti:
   Kashyykin taist...
Voit auttaa Jedipediaa par...

--Xd1358 Keskustelu 19. lokakuuta 2009 kello 17.48 (UTC)

Kohdassa "Äänestä seuraavan viikon artikkelia", eli sinun siteeraamasi kohdan alapuolella. Muuten se kyllä näyttää ihan oikealta.--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 19. lokakuuta 2009 kello 17.54 (UTC)
Kas, onpa outoa, minä kun muistin muuttaneeni sen kun yhteistyöprojekti muutettiin viikosta kuukauteen, ehkä selaimesi näyttää etusivun hieman jäljessä, minullakin on monesti ollut tällainen ongelma, mutta en ole siitä pahemmin välittänyt kun olen jo tottunut. --DARTH SIDIOUS 2 (Ota yhteyttämuokkaukseni) 19. lokakuuta 2009 kello 17.57 (UTC)
Löysin ongelman lähteen. Viikko oli ovelasti piiloutunut ID-mallineen sisään, josta se tuli näkyviin vain jonkun tietyn ehdon täyttyessä. (Olisiko taas ollut monaco/monobook ero) Nyt sen pitäisi olla poissa.--Dionne Jinn (Valita täälläRäpellyksiäni) 20. lokakuuta 2009 kello 07.12 (UTC)

Jedipedia[muokkaa wikitekstiä]

Ihmettelen miksi on kaksi Jedipediaa... Tämä on fi.starwars.wikia.com ja sitten on joku fi.starwars.shoutwiki.com

Saisinko tähän vastauksen?

T: Windows 98

Potterwiki[muokkaa wikitekstiä]

Joku saa lisätä Potterwikin tuonne ystäviin. 1358 (Keskustelu) 12. joulukuuta 2010 kello 21.54 (EET)

Interwiki[muokkaa wikitekstiä]

more