Tämän artikkelin aihe kuuluu Legendsiin.Tämän artikkelin aihe esiintyi Imperiumin nousun aikakaudella.Tämän artikkelin aihe esiintyi kapinallisten aikakaudella.Tämän artikkelin aihe esiintyi Uuden tasavallan aikakaudella.Tämän artikkelin aihe esiintyi uuden jediritarikunnan aikakaudella.Tämän artikkelin aihe esiintyi perinnön aikakaudella.

Imperial-luokan tähtituhoaja

Jedipediasta, vapaasta Tähtien sota-tietosanakirjasta tänään, 20. toukokuuta 2024
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Paina tästä lukeaksesi artikkelin kaanonversiota.  Tämä on artikkelin Legends-versio. 
Tämä artikkeli kertoo Galaktisen Imperiumin käyttämästä tähtituhoajasta. Saatat olla etsimässä sellaista kuvaavaa maalausta.
Star Destroyer.png
Imperial-luokan tähtituhoaja
Käyttötiedot
Liittoutuma

Galaktinen Imperiumi

Imperial-luokan tähtituhoaja oli Galaktisen Imperiumin ja Imperiumin jäänteiden laajalti käyttämä tähtituhoaja. Siitä oli kaksi alaluokkaa: Imperial I-luokan tähtituhoaja (myös Imperator-luokka) ja Imperial II-luokan tähtituhoaja.

Kulissien takana[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Star Wars Insider 125:ssä käytettiin Ansel Hsiaon tekemää fanontaidetta Imperial-luokan tähtituhoajasta, joka oli hänen sivuillaan nimetty Imperator-luokaksi ("Imperator" tulee Rooman keisarikunnan valtionpäällikön arvonimestä, johon myös ranskan "Empereur" ja englannin "Emperor" pohjautuvat).

Imperial-luokan tähtituhoajala voi pelata huijauskoodilla "Imperial Entanglements" pelissä Star Wars: Galactic Battlegrounds ja sen laajennuksessa Star Wars: Galactic Battlegrounds: Clone Campaigns.

Esiintymiset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kaanonittomat esiintymiset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ansel Hsiao's gallery including the Imperial-class Star Destroyer (referred to on the site as Imperator-class).