Tämän artikkelin aihe kuuluu Legendsiin.Tämän artikkelin aihe esiintyi Imperiumin nousun aikakaudella.

Kornell Divini

Jedipediasta, vapaasta Tähtien sota-tietosanakirjasta tänään, 19. heinäkuuta 2024
(Ohjattu sivulta Kornell "Uli" Divini)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Kornell "Uli" Divini
Elämäkerralliset tiedot
Kotiplaneetta

Tatooine

Syntynyt

39 eYt

Ruumiilliset tiedot
Laji

Ihminen

Sukupuoli

Mies

Kronologiset ja poliittiset tiedot


Liittoutuma(t)

Kornell "Uli" Divini oli tatooinelaista syntyperää oleva lääkäri, joka työskenteli kenttäsairaaloissa jo kloonisotien aikana.

Imperiumin joutuessa jatkuviin taisteluihin Kapinaliittoa vastaan se ei voinut päästää parhaita lääkäreitään vetäytymään yksityisiksi ammatinharjoittajiksi. Vastoin tahtoaan "Uli" joutui lääkäriksi Kuolemantähdelle, missä hän tapasi kersantti Nova Stihlin. Uli huomasi, että Novan midichlorian-lukema oli tavallista korkeampi, minkä seurauksena kersantti näki Voiman tuottamia painajaisia ja pystyi välillä aavistamaan tulevia tapahtumia muutamia sekuntteja eteenpäin taisteluissa.

Kuolemantähden tuhottua ensin Despayren ja pian sen jälkeen Alderaanin Uli totesi, ettei halua enää työskennellä hallitukselle, joka pystyy sellaisiin hirmutekoihin. Tavattuaan Memah Roothesin johtamassa kanttiinissa ryhmän samanmielisiä henkilöitä, Uli lyöttäytyi näiden mukaan päästäkseen pakoon.

Juuri ennen pakoa Uli kuitenkin joutui pidätetyksi, sillä Darth Vader oli havainnut hänen tutkineen midi-chlorianeita. Onni oli kuitenkin Ulin mukana ja hän onnistui pakenemaan vangitsijoiltaan ja ehti ajoissa muiden mukaan.

Esiintymiset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]