Tämän artikkelin aihe kuuluu Legendsiin.Tämän artikkelin aihe esiintyi kapinallisten aikakaudella.Tämä artikkeli kertoo todellisesta asiasta tai henkilöstä.

Star Wars: Lethal Alliance

Jedipediasta, vapaasta Tähtien sota-tietosanakirjasta tänään, 20. heinäkuuta 2024
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Lethalliance.jpg
Star Wars: Lethal Alliance
Julkaisutiedot
Kehittäjä(t)

Ubisoft Casablanca

Julkaisija(t)

Ubisoft

Julkaisupäivä

7. joulukuuta 2006 (PSP)
13. joulukuuta 2006 (DS)

Genre

Toiminta-seikkailu

Pelimuodot

Yksinpeli, moninpeli

Alusta(t)

Nintendo DS, PlayStation Portable

Star Wars: Lethal Alliance on kolmannen persoonan näkökulmasta kuvattu toiminta-seikkailupeli, joka julkaistiin PSP:lle 7. joulukuuta ja Nintendo DS:lle 13. joulukuuta 2006. Se seuraa Rianna Sarenin sekä droidi Zeeon seikkailuja, näiden yrittäessä varastaa Kuolemantähden pohjapiirrustukset sekä taistella keisarillista orjuuttajaa, Kheeviä, vastaan. Pelin tapahtumat sijoittuvat aikaan muutamaa kuukautta ennen Uuden toivon tapahtumia.

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Rianna on twi'lek palkkasoturi, jolla on surullinen menneisyys orjana. Hän nimittäin menetti toisen lekkunsa kun Zarien Kheev, hänen entinen omistajansa, suuttui Riannan pakoaikeisiin. Onnistuttuaan viimein pakenemaan, Rianna korvasi lekkunsa proteesilla. Peli alkaa Riannan paetessa keisarillista ryhmää. Hän pakenee läheisen rakennuksen huipulle, missä Kyle Katarn ottaa häneen yhteyttä ja pyytää Riannaa varastamaan keisarillisten lähetyksen Mustan Auringon varastosta.

Rianna taistelee tiensä vartijoiden läpi, mutta joutuu vangiksi aktivoiden vahingossa Zeeon. Aktivoinnista tyytyväinen Zeoo päättää vapauttaa Riannan ja liittyy tähän. Yhdessä he varastavat keisarillisten lähetyksen ja veivät sen Kapinaliitolle. Hän saa sitten uuden tehtävän Leialta, joka lähettää Rionnan sulkemaan keisarillisten huumeketjun Alderaanilla. Samalla Rianna myös tappaa Slak Sagarin ja saa tietää, että huumeita on jo lähetetty Mustafarille, minne myös hän päättää lähteä.

Siellä hän pääsee sisään keisarillisten tukikohtaan ja tuhoaa sen räjähteillä. Rianna sitten seuraa löytämäänsä Kheevia Tatooinelle, missä Boba Fett ampuu hänen aluksensa alas. Selvittyään pakkolaskusta, Rianna löytää Boba Fettin palkanneen Sedrissin ja tappaa tämän. Hän myös löytää Kheevin astuen tämän ansaan, minkä johdosta Rianna viedään Despayrelle vangiksi. Siellä hän saa tietää Kuolemantähdestä.

Despayren tuhouduttua Kuolemantähden laserista, planeetalta pelastautunut Rianna seuraa jälleen Kheeviä ja kertoo Kapinallisille Kuolemantähdestä. Hän sitten varastaa keisarillisen aluksen ja matkustaa Danutalle, mistä hän löytää ja tappaa viimein Kheevin. Kheevin kuoltua, Rianna vie hänen ruumiiltaan Kuolemantähden pohjapiirrustukset ja vie ne Leiale.

Peli loppuu Riannan kävellessä Zeeon kanssa kulkuneuvolleen.

Esiintymiset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aseet ja teknologia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Alukset ja kulkuneuvot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Droidimallit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Henkilöt[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lajit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Olennot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Organisaatiot ja tittelit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Sijainnit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Muut[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]